KTM logo

Revelator
Alto

Macina
Prowler

Myroon
Master

Revelator
Alto Elite

KTM 2021

Új modellek

Katalógus / árlista

Már rendelhető!

Borosdnádasd XCO

Borosdnádasd XCO

A hétvégén részt vettem a ll. Decathlon-Ples- Borsòdnádasd xco Magyar Kupa futamán.

Borsodnadasd_2013_01

A versenyt a Mátéhegyi Ökopark erdős területén rendezték meg csodálatos környezetben. A pálya 3,5 km hosszú volt, 300 m szintkülönbséggel, főként kemény döngölt poros talajjal, iszonyatos mászásokkal és gyors meredek lejtőkkel.

Borsodnadasd_2013_02

A szombat esti eső után vasárnapra az időjárás kegyes volt hozzánk és a 13:30-as rajtunkra már legalább 30 fok volt, igazi nyári meleg, de engem ez sem hátráltatott. A rajt előtti fél órában már melegítettem a bringámon föl le, amikor egyszer csak azt éreztem, hogy lapos a hátsó kerekem, kiderült lassúdefekt.

Borsodnadasd_2013_05

Fejvesztve nekiálltam orvosolni a hibát és mire megkezdődött a rajthoz való beszólítás, pont készen is lettem a javítással. Legalább nem volt időm izgulni. Az első sorból indulva ismét sikerült a rajtot jól elkapnom, így a pálya első felén negyedikként mehettem neki a keskeny hosszú mászásnak.

Borsodnadasd_2013_04

3 kemény, izgalmas és izzasztó kör után végül a 6. helyen sikerült célba érnem. Örülök ennek a hétvégének, mert úgy érzem végre kezd megtérülni a sok belefektetett munka. A jövő hétvégén irány Sopron, ahol a KTM Team-el közösen csapunk egy jó kis XC-t az Országos bajnoki futamon.   Köszönettel: Wawra Nándor

Borsodnadasd_2013_06