KTM logo

Revelator
Alto

Macina
Prowler

Myroon
Master

Revelator
Alto Elite

KTM 2021

Új modellek

Katalógus / árlista

Már rendelhető!

Eliminatour Budapest Gesztenyés kerti nagy díj!

Eliminatour Budapest Gesztenyés kerti nagy díj!

Ragyogó őszi idő fogadott minket az Eliminatour Budapest Gesztenyés kerti nagy díján ! A pálya 880m volt, 75%- ban gyöngykavics ami nagyon sodródott a kanyarokban, 1ugró, 1 gumikból álló akadály és egy letörés nehezítette még a versenyzők dolgát. A mezőny erősre sikeredett, voltak belgák,csehek,osztrákok, szlovének és a legjobb magyar versenyzőkről se feledkezzünk meg. Az időmérőn 9.helyet szereztem meg. A 8ad döntőn sikeresen továbbmentem. A 8-közé jutásnál Miha Halzerrel a legjobb időt menő Ferencák Urbánnal és Fenyvesi Petivel álltam rajthoz. A Rajt pillanatától elől mentem 600m-en keresztül amig Miha Halzer meg nem előzött, az utolsó kanyarig bejutó helyen voltam de sajnos Ferencák Urbán utolért és kirakott, így nem jutottam be a legjobb 8 közé!

Eliminatour_0808

A versenyt Juhász Zsolt nyerte Miha halzer 2., Csielka Márk 3., Urbán Ferencsák 4. helyen végzett,én így a végén 11. lettem! A Siófoki és Pesti nagydíj összesítése alapján a magyarok közül Csielka Márk lett az első a 2. Juhász Zsolt, a 3. Vigh Zoltán és én a 4. helyen végeztem!

Eliminatour_0803

 Prájczer Péter   Petit Karfa Balázs is elkísérte, ő így látta:

Peti hatalmasat ment, nagyon büszkék vagyunk rá! A legjobb nyolcba kerülésért az utolsó kanyarban egy szlovén srác szabálytalanul előzött, simán kilökte, kordonnak szorította a Petit, így kiesett a futamból. Ezen én rettentően kiakadtam, és azonnal az UCI bíróhoz rohantam, hogy le is fotóztam, óvunk! Ahogy ezt felismerték, egyre többen jöttek a szemtanúk, és mindenki fel volt háborodva. A Pócsföldi Ottó bácsi is rettenetesen kiakadt, de ez sem volt elég, 7-8 szemtanú elbeszélése is kevés volt az az egy szlovén szavával szemben...

Abszurd, a srácnak volt pofája azt mondani, hogy nem is ő, hanem a Peti lökte, és könyökölt. Videók, fotók, 8 szemtanú, plusz Ottó bácsi szava is kevés volt, hogy az UCI bíró a helyes döntést hozza meg és kizárja a szlovén gyereket. Mindegy is, így is Peti a király!!!

  Eliminatour_0811

Minden estre mi köszönjük, és gratulálunk a KTM Magyarország nevében!