KTM logo

Revelator
Alto

Macina
Prowler

Myroon
Master

Revelator
Alto Elite

KTM 2021

Új modellek

Katalógus / árlista

Már rendelhető!

Elkezdődött a Cyclocross szezon!

Elkezdődött a Cyclocross szezon!

Elkezdődött a Cyclocross szezon, és a KTM TEST TEAM gödöllői tagjai nagy számban és eredményesen szerepeltek a szezon nyitón, gratulálunk, így tovább! kobanya_ktm_2015_nov_02_resize Viki beszámolója:

Kőbányai Cyclocross versenyen jártunk 

Az elmúlt hétvégén rendezték meg a 7. Kőbányai Bringapark Kupát. A nyári szezont lezáró pihenő időszak után, a legtöbben már elkezdték az alapozást, hogy a legjobban sikerüljön teljesíteni a 2016-ra kitűzött célokat! A téli cyclocross versenyek jó lehetőséget biztosítanak a verseny helyzetben történő edzésre, vagy csak, hogy kellemes hangulatban, sportosan töltsünk el egy-egy hétvégét. Ezért sokan igyekeznek beiktatni jó pár futamot az edzés munkába.

kobanya_ktm_2015_nov_01_resize

Jó páran vettünk részt ezen a futamon a KTM Test Team csapatból is.

A reggel még felhősen, kellemesebb hőmérséklettel indult. Arra számítottunk, hogy ez meg is marad a nap folyamán. Azonban az első futam rajtja előtt (U15, U17, Master 3, Hobby), már szemerkélt az eső.  Aztán ahogy a futamok váltották egymást, úgy erősödött az eső intenzitása is. A második futam (U19, Női Elit, Master 2) már áztató esőben küzdött az egyre sárosabbá váló pályán, de a legnehezebb körülmények a harmadik futam résztvevőire maradtak (U23, Férfi Elit, Master 1). Sokak véleménye az, hogy igazai cyclo cross-os körülmények között zajlott, az ide kőbányai sorozat első futama. Mi élveztük így is  a versenyt, különösen, mert a tavalyihoz képest sokkal technikásabb és nehezebb lett a nyomvonal, amit jobban szeretünk.

Szerencsére érdemes volt vacogva kivárni az eredményhirdetést, mert több dobogós helyezést gyűjtött be a csapat!

Eredményeink:

Medgyes Gábor, Férfi Master 2: 1. hely Zsigri Sándor, Férfi Master 3: 3. hely Rausch Péter, Hobby: 3. hely Zsidai Sándor, Férfi U23: 4. hely Szekeres Viktória, Női Elit: 5. hely Czeczó Tamás, Hobby: 11. hely Gyevát Ferenc, Férfi Master 2: 12. hely

kobanya_ktm_2015_nov_04_resize kobanya_ktm_2015_nov_03_resize

Jövő héten folytatjuk a Supercross Sorozat városligeti futamán.

Gratulálunk a KTM Magyarország nevében!