KTM logo

Revelator
Alto

Macina
Prowler

Myroon
Master

Revelator
Alto Elite

KTM 2021

Új modellek

Katalógus / árlista

Már rendelhető!

II. Bölcske Maraton

II. Bölcske Maraton

A hétvégén részt vettem a II. Bölcske maratonon.

II_bolcske_2013_2

Mivel az XC szezonnak már vége, hiányzott a versenyzés, ezért szombaton elutaztunk Bölcskére hogy bringázzak egy jót. A versenyközpont a falu pincerészén lett kialakítva. Két távon lehetett indulni, 25 és 50 km. Én a rövidtávon indultam, de azt becsületesen teljes erőmből végigtekertem. Több mint 200 induló vett részt az eseményen és szerencsére ragyogó napsütéses időnk volt.

II_bolcske_2013_3

A rajt előtt öt perccel még kereket pumpáltam, ezért szinte leghátulról sikerült csak elindulnom, de mire kiértünk a faluból már harmadik voltam. Azt gondoltam hogy mivel maraton, nem fogjuk elkapkodni a táv első felét, de az ellenfelek eléggé belehúztak, így végig nyomni kellett erőből a pedált. A táv a Bölcske környéki szántóföldes, erdős részen ment végig, kisebb nagyobb szintkülönbséggel. Sajnos a szép idő mellé hatalmas szél is volt, amivel végig küzdöttem. A nyílt terepen egyenesben olyan érzésem volt sokszor, mintha egy meredek hegyre kellett volna fölmásznom. A táv végén az utolsó pár kilométert ismét a faluban tettük meg, sok nézővel, egy két meredek lejtővel, mászással, teljesen cross country-s hangulatom lett.

II_bolcske_2013_1

Abszolútban hatodik helyen sikerült beérnem, felnőtt férfi kategóriában pedig második lettem. Jó érzés volt ismét dobogóra állni, és átvenni az érmet. Üdvözlettel:

Wawra Nándor

Gratulálunk a KTM Magyarország nevében!