KTM logo

Revelator
Alto

Macina
Prowler

Myroon
Master

Revelator
Alto Elite

KTM 2021

Új modellek

Katalógus / árlista

Már rendelhető!

Mátra Maraton 2014...

Mátra Maraton 2014...

Barátok- Ismerősök, Jó hangulat, Nagy bringázás, Legközelebb is jövünk. Ezek a gondolatok merülnek fel bennünk, amikor Mátra Maratonra indulunk.

Idén nagy örömömre több barátom is eljött erre a versenyre, köztük olyan is, akinek nem szokása Top maratonokra járni. Józsi barátom megitta a verseny előtti Iron Maiden-es sörét, és nagy meglepetésére megkapta a testalkatát megillető rajtszámot, a 300 -ast J, amit a sípálya tetején még a Speaker is bemondott… (biztos látta, hogy ezt nem hagyhatja ki).

matra_2014-09_csapat

A verseny elején még kurjongatva előzgettük egymást, amit mások nem értettek, de mi így szoktuk…Piúúú!! J A pálya nagyon jó volt. Az első köves lefelében szerintem mindenkinek elzsibbadt a keze, ahogy szokott. A végén pedig a görcs rángatta meg kicsit a lábakat. Lacinak sajnos defektje volt, ezért nem úgy sikerült neki a verseny. Én sajnos kicsit lassúra vettem a figurát, bele kell rázódnom még a nagybetűsbe.

Verseny végén mentek a jobbnál jobb sztorik: „senki nem bírt velem jönni lefele..” (carbon merevvilla) és a „rátapadtam egy Papára, végig mentem vele, aztán a végén direkt lehagytam” vagy „Jó ide ez a fully, csak ne kéne felfele tekerni”… mondatok hangzottak el.

matra_2014-09_gergovel

Hosszútávon (91,2km) Master 1-es kategóriában: Medgyes Gabi 4. Vámosi Gergő 6. Középtávon (60 km) Felnőtt kategóriában: Bori Gergely 33. Rövidtávon (32 km) Master 3 kategóriában: Lénárt László 20. ; Felnőtt kategóriában: Samu Krisztina 8. Gergácz Péter 9. helyezést ért el. Gratulálunk Mindenkinek!

 Jól éreztük magunk, jövőre sem hagyjuk ki.

Gratulálunk a KTM Magyarország nevében!