KTM logo

Revelator
Alto

Macina
Prowler

Myroon
Master

Revelator
Alto Elite

KTM 2021

Új modellek

Katalógus / árlista

Már rendelhető!

Medgyes Gabi az ózdi versenyen!

Medgyes Gabi az ózdi versenyen!

A Supercross sorozat második versenyét Ózdon rendezték a hétvégén. A melegítésnél éreztem, hogy elég enervált vagyok, és erre még pluszban rátett a ködös, hűvös idő. Bár ha visszagondolok, egész évben nagyon jó versenyeim voltak érzésre, tehát ez az egy rosszabb menet belefér

A rajtnál már nem tudtam az ideális íven kifordulni a pályára, az eleje kicsit eltávolodott, de a második kör elejére meglepően könnyedén felzárkóztam, és azzal a lendülettel tovább is mentem. Gondoltam innen már sima ügy lesz, növelem az előnyöm és befutok. Na de a többiek ezt nem így gondoltákPityikusz és Kefe visszaért rám, és a hátralévő 3kört nagy "egyetértésben" tettük meg. Senki nem forszírozta, hogy meg lószolja a többiket. Magamban sem éreztem azt az erőt, hogy ritmust tudjak váltani, végig fáradtságot éreztem a lábaimban. Az utolsó körben Kovács István ment egy erős tempót, amit először Kefe nem tudott átvenni, majd a végére minden kigyorsításnál összeszedett méterekből én is kaptam 4 másodpercet.

ozd_2014_11_01 Végül is egy remek verseny volt, legalább harcoltunk egy kicsit. A következő futam 2 hét múlva Veszprémben lesz, addigra remélem megjön a kedvem a versenyzéshez.

Üdv. Gábor

Gratulálunk a KTM Magyarország nevében!