KTM logo

Revelator
Alto

Macina
Prowler

Myroon
Master

Revelator
Alto Elite

KTM 2021

Új modellek

Katalógus / árlista

Már rendelhető!

Nándi Salgótarjánban képviselte a KTM Team-t

Nándi Salgótarjánban képviselte a KTM Team-t

A hétvégén elkezdődött a 2014-es XCO Magyar kupasorozat Salgótarjánban, ahol rajthoz álltam az Elit kategóriában. A szokásos szombat délutáni pályabejárást a több napja tartó esőzés miatt kihagytam. A pálya olyan sáros volt, hogy még gyalog is nehéz volt végigsétálni. Gondolkoztam rajta, hogy elinduljak e vasárnap, mert nem akartam szegény Myroon-t már az első versenyen lenullázni. Szerencsére másnap megjött a jó idő, rajthoz álltam. Mi rajtoltunk utoljára, a pálya állapota nagy mértékben javult.

nandi_salgotarjan_2014_I

Szinte mindenhol tapadós sár volt, az első hosszú meredek emelkedőn toltuk felfelé a bringát. Együtt rajtoltunk az U19, U23 kategóriákkal körülbelül harmincan. Így még soha sem versenyeztem, hogy az első körben tempóban kellett megtapasztalnom a körülményeket.

nandi_salgotarjan_2014_II

Szerencsére tavaly is indultam itt, ezért emlékeztem a pályára. Elit kategóriában a kilencedik helyen értem célba. A sár nagyon sok erőt kivett belőlem, de ennek ellenére élveztem a versenyzést. Úgy érzem jól helytálltam ebben a nem kicsit kemény kategóriában. A következő kupafutam két hét múlva lesz Tatabányán. Ott még nem versenyeztem, ezért kíváncsian várom, addig is edzek keményen.

nandi_salgotarjan_2014_IV

Üdvözlettel:

Wawra Nándor

nandi_salgotarjan_2014_III Gratulálunk a KTM Magyarország nevében!