KTM logo

Revelator
Alto

Macina
Prowler

Myroon
Master

Revelator
Alto Elite

KTM 2021

Új modellek

Katalógus / árlista

Már rendelhető!

Nándi Szegeden járt!

Nándi Szegeden járt!

nandi_szeged_201408_02

Augusztus 17- én, vasárnap részt vettem a szegedi Eco parkban immáron harmadszor megrendezett XCO futamon. Kivételesen kihagytam a szombati pályabejárást, csak vasárnap délelőtt érkeztem a helyszínre. Tavaly versenyeztem már itt, gondoltam nem sokat változott a pálya. De igen. Szerencsére jobb lett mint volt. 3 kilométer tömény csiki-csuki, föl-le, keskeny single track stílusban, két hosszú szeles egyenessel, kevés szintkülönbséggel. Inkább technikás pálya volt, mint nehéz mászós. Nekem tetszett. Felnőtt férfi kategóriában indultam, 8 kört kellett megtennünk.

nandi_szeged_201408_04

A rajtot nagyon elrontottam, mert lecsúszott a lábam a pedálról induláskor, de gyorsan utolértem és leelőztem az első két versenyzőt. Majd két körön keresztül vezettem, amikor bekövetkezett a legrosszabb, ami történhet. Egy másik kategóriabeli versenyzővel összeakadtunk előzés közben és mindketten elestünk. Láttam, ahogy elmegy az egész mezőny és vele az arany is… Gyorsan felpattantam és mentem utánuk. Azt éreztem, hogy mindennek vége, nagyon ideges lettem és elkezdtem méregből menni. Majd minden körben visszahoztam egy helyezést, úgy burítottam a kanyarokban ahogy még soha. A Myroon bizonyított, nagyon szeretem. Az utolsó előtti körben már második voltam és azt hittem meglesz az első, mert már láttam. Sajnos nem tudtam már megfogni. Ha van még egy körünk akkor biztos megvan. Végül másodikként gurultam át a célvonalon. Egyik szemem sírt, másik örült. Tanulságos volt, mert rájöttem hogy nem szabad menet közben azon agyalni hogy első leszek. Hideg fej, teljes koncentráció a tekerésre és akkor nincs baj. Keveset tudtam mostanában edzeni, sok minden megváltozott az életemben. Közbejött egy ,, kis apróság’’… (Jó hír! ...L. Laci)

nandi_szeged_201408_05

Összességében jó kis verseny volt, rég nem volt ennyi izgalom és ilyen nyomás. Szeptember elején Irány Nagykanizsa, ahol részt veszek életem első Eliminatour versenyén. (A Prájczer Peti is ott lesz.)

Köszönettel: Wawra Nándor

Gratulálunk a KTM Magyarország nevében!