KTM logo

Revelator
Alto

Macina
Prowler

Myroon
Master

Revelator
Alto Elite

KTM 2021

Új modellek

Katalógus / árlista

Már rendelhető!

Underworld Kupa 2014

Underworld Kupa 2014

A 2010 óta megrendezésre kerülő föld alatti versenyen, csapatunk negyedik alkalommal vett részt, idén az eddig legnagyobb létszámmal. Minden kategóriában indult versenyzőnk, s szép eredményeket értünk el. Az elmúlt pár évben itt már nem hirdetnek külön hobbi és elite kategóriát, hanem csak korosztályos bontásban indulhatnak a versenyzők.

Női kategóriában Szekeres Viki (209) a harmadik helyezést szerezte meg a hatvan perces küzdelemben. Igaz a rajt után negyedikként tekert, de a futam felétől stabilan tartotta harmadik pozícióját a futam végéig!

Felnőtt férfiaknál, Szekeres Zsolt (308) az után, hogy elvitte a "hole shot"-ot, folyamatos tempóban, egyenletes köridőkkel végül a hatodik helyen ért célba ismét!

Master1 kategóriában Czeczó Tamás (407) javított tavalyi eredményén és tizedikként haladt át a célon a hetven perc végén.

Master2-ben Pribula Adrián (537) tizenharmadik helyet szerezte meg.

Master3-as futamban Szekeres Sándor (502) és Bucsi András (500) is stabil kerékpározással az első és második helyen fejezték be a versenyt, ezzel a csapat két legjob helyezését hozták el. Annak ellenére, hogy Szekeres Sándornak egy defekt miatti kerékcsere kicsit lassította a futamát.

Ismét egy jó és kemény versenyen vehettünk részt, melyet az alagútból kiérkezéskor a fullasztó párás meleg csak nehezített, de jól éreztük magunkat, jól szórakoztunk.

Köszönjük a támogatást a KTM Test Team Gödöllőnek és Lénárt Lászlónak, a magyarországi KTM kerékpárok vezérképviselőjének! -- Szekeres Zsolt

[nggallery id=20]

Gratulálunk a KTM Magyarország nevében!